Info Penghantaran

  1. Sila ambil perhatian bahawa produk kami ini mudah rosak dan rapuh untuk pengangkutan jarak jauh. Walau bagaimanapun, kami sentiasa berusaha mencari penyelesaian untuk menyerahkan mereka kepada anda dengan lebih teliti.
  2. Untuk mengira kos penghantaran dengan tepat, anda perlu menambah item ke dalam troli membeli-belah anda terlebih dahulu dan teruskan ke pembayaran. Anda boleh menyemak kos penghantaran sebelum membayar.
  3. Tempoh Masa: Tempoh masa penghantaran adalah tertakluk kepada kesediaan stok produk dan status pengesahan pembayaran. Bagi produk pre-order, 1 bulan diperlukan untuk menyemai benih dan mengekalkannya sehingga ia mencapai standard kami sebelum prosedur pindah tanam dibuat.
  4. Kami biasanya dihantar dalam tempoh beberapa hari bekerja, kecuali item ditandakan sebaliknya. Periksa item penyenaraian untuk status semasa di serotech.aftership.com. Bungkusan anda akan tiba pada kira-kira 3-5 hari bekerja selepas dihantar. Ia mungkin mengambil masa lebih lama kerana cuti, cuaca buruk, promosi istimewa, atau sebab-sebab lain yang di luar kawalan kami. Kami tidak menjamin penghantaran tarikh, tetapi selepas bungkusan anda dihantar, anda boleh mengesannya untuk melihat bila ia akan tiba.
  5. Penghantaran percuma ditawarkan dari semasa ke semasa ke atas barangan terpilih tertaluk pada promosi, serta dalam kawasan tertentu yang dinyatakan di dalam promosi. Anda boleh rujuk pada senarai produk. Boleh berubah tanpa notis. Tidak sah kepada selain kawasan Lembah Klang. Tidak sah dengan diskaun atau kupon lain.
  6. Anda mempunyai pilihan untuk memilih produk di Serotech Education Farm, Beranang. Pilih Ambil di Kedai dalam pilihan penghantaran. Kami akan menghubungi anda untuk memberitahu tarikh ketersediaan produk untuk di ambil.